شور ِشیرین
دوشنبه, ۴ اسفند ۱۳۹۳، ۰۳:۳۱ ب.ظ
غذایی داریم توی شهرمان که برای درست کردنش لازم است گوشت چرخ شده و چند نوع ادویه و سبزی را با هم مخلوط کنیم و با دست ورز دهیم تا خوب مواد به خورد هم برود و ترکیب منسجمی شود، حین کار یادم می رود نمک به مواد اضافه کرده ام یا نه، کمی مردد می شوم، نه تحمل غذای شور را دارم نه اینکه می توانم خودم را مجاب کنم کمی از مواد خام بچشم، یکهو چشمم به دستانم می افتد، راه دیگری پیدا کرده ام ، اگر زخم دستانم سوخت یعنی نمک دارد،..
خوشحال شروع می کنم به ورز دادن، دستانم نمی سوزد، دست کش های یک بار مصرف را دستم می کنم، نمک را اضافه می کنم و کارم را ادامه می دهم...
۹۳/۱۲/۰۴